Poslední oblast – pěkné výsledky

Sezona rychle utekla ani jsme se nenadáli a už máme za sebou poslední oblast. Poslední závod proběhl v Olešné u Nového Města na Moravě a byl to opravdu hektický den. Do Olešné jsme dojeli opravdu tak tak. Zpomalili nás mlhy a jedna menší zajížďka. Na start ze shromaždiště to bylo přes dva kilometry. Na shromaždiště z místa parkování to bylo přes kilometr. Na místě nebyl na nic čas. Rychle převléknout, popadnout čipy, buzoly, GPS a rychle na shromaždiště pro popisy.
Po chvíli běhu si Norča vzpomněla že má špatné boty. Takže rychle zpátky a znovu na start. Jelikož Zita šla první, běželi jsme spolu napřed. Uf jsme na startu, takže delší část závodu máme za sebou.
Teď už většinu čeká jen kratší část běhu a to z mapou do cíle. Někteří to zvládli opravdu rychle a tak z toho nakonec bylo jedno první místo pro Norču v kategorii D10N a jedno druhé místo pro Zitu v kategorii D14. Je to rok co holky běžely svůj první oblastní závod. Předvedly opravdu (nejen ony) za letošní rok velký posun a dnešní výsledky jim byly zaslouženou odměnou.
Škoda, že jsme nestihli (dnes jsme nic nestíhali) vyhlášení výsledků, které mělo začít v 13,30hod. My jsme šli doplnit energii jídlem a při příchodu na schromaždiště v 13,15 již bylo po vyhlášení.
Zikmund se dnes na bednu bohužel nepodívá.
Na celé podzimní části oblastních žebříčků, kterých jsme se účastnili jsme nasbírali cenné zkušenosti, které byly doplněny Dětskou ligou a samozřejmě neméně důležitými tréninky.
Teď už nás čeká poslední trénink venku a víkendová Dětská liga, po které se přesuneme do tělocvičny a začne nám zimní příprava.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit