Letní soustředění a Interkompas 47

V rámci soustředění našeho oddílu v České Kanadě proběhlo i několik tréninků žactva oblasti, kterého se účastnilo i několik dorostenců, sportovně určitě velmi přínosných.

Po třech náročných oblastních trénincích tak máme nevídaných šest žáků v širší nominaci na Mistrovství ČR oblastních výběrů žactva. Jak širší nominace zúročíme rozhodne až oblastní dvojzávod 11. září.

Do závodů Interkompasu jsme tak nastupovali částečně unavení. Ještě v pátek ráno se běželi závěrečné štafety oblastního tréninku žactva. Výsledky však byly na jedničku. Jedno celkové třetí místo. Jedno etapové druhé místo, jedno třetí, pět čtvrtých a čtyři páté místa je více než jsme čekali. Výborně zaběhli i naše děvčata v D12, především ta, která věkem patří ještě do D10 a jistě by ve své věkové kategorii bojovali o bednu. Zkušenosti z těžší kategorie však v příštím roce určitě zúročí.

Než však přijde důležitý oblastní závod, čeká nás ještě závěrečný dvojzávod národního žebříčeku B, kde se budou Eiška a Zita snažit udržet/vylepšit průběžné druhé a třetí místo.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit