Stručný souhrn členské schůze

Dne 10. 2. 2018 proběhla členská schůze klubu. Zápis naleznete zde. Účetní závěrku pak zde. Pro ty komu se nechce číst zápis, zmíním jen ty nejdůležitější informace:

Tréninky až do března (podle počasí) probíhají nadále v tělocvičně ZŠ Měšice. Poté už venku, bude oznámeno.

Sezonu odstartujeme Dětskou ligou 24. března na fotbalovém stadionu v Táboře Měšicích. Pak už se koloběh závodů rozběhne naplno – oblastní závody, Dětská liga, závody pro školy a další akce.

V letošním roce jsou naplánované dvě soustředění. První proběhne na jaře konkrétně v termínu 26. – 29. dubna (čtvrtek až neděle). Druhé pak v létě v termínu 6. – 12. 8. (pondělí – neděle).

Přihlášky na oblastní závody a plánované akce budeme řešit centrálně a budou hrazeny z účtu klubu. Doplatky zašlou přihlášení na účet klubu. Přihlásit se na závody bude možno v kalendáři akcí na těchto webových stránkách, kde budou zveřejněny všechny informace nebo odkazy k závodům řešených centrálně.

Pro Dětskou ligu bych všechny požádat o pomoc s pořádáním, stačí vybrat závod Dětské ligy a přihlásit se k pořádání v kalendáři akcí u jednotlivých závodů – stačí napsat do komentáře. S přihlášenými budu pak počítat s pomocí v průběhu celého závodu. Prosím přednostně vybírat ještě neobsazené závody DL.

Všechny akce ať pořádané nebo oblastní naleznete v kalendáři akcí na tomto webu.

Projednali jsme rámcový rozpočet a předpoklad je:

– dětem bude hrazeno startovné na oblastních závodech dle stanoveného rámce,

– členové klubu budou mít na letním soustředění hrazeno startovné na třietapových závodech, kterých se v rámci soustředění zúčastníme. Ubytování v penzionu – dospělí cca 1852 Kč, děti o 300 Kč méně.

Jarní soustředění bude upřesněno dle počtu.

Také jsme si schválili možné používání znaků. Libí se vám například ten použitý v obrázku ke článku?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit