Začátek sezóny

Sobotní ráno bylo poměrně náročné, nejenže bylo třeba doladit poslední věci na odpolední závod, ale bylo nutno zvládnou smečku pěti dětí (tři naše a dvě na návštěvě). Před obědem jsme pak s Igorem a Blankou vyrazili do lesa, takže příprava v lese byla tentokrát rychlá. Doma nám kryla záda Jana, která se musela postarat o pět dětí.

Po nutné přípravě v lese rychle domů na oběd a odpoledne hurá zpátky na hřiště doladit poslední detaily kolem startu, cíle a prezentace. Vše klaplo a po chvíli se začali trousit první závodníci. Prvotní nápor rychle pominul a zbytek závodu probíhal skoro ideálně. Pár problémů se vždycky najde 🙂 Hlavně že byla naše drobotina spokojená a správně unavená tak, aby večer rychle usnula.

Počasí na první jarní víkend sice nebylo moc jarní, země promrzlá. Na druhou stranu nepršelo (nesněžilo) bylo bez větří a při vzpomínce na minulý víkend bylo počasí vlastně ideální. No a komu byla přece jen trochu zima v lese jí jistě zahnal.

Sbalení závodů (fáborky, kontroly, atd.) bylo díky přispění našich členů nezvykle rychlé. Tímto všem děkuji za pomoct.

Teď už mě čeká jen zpracování výsledků, fotek, článků. Jenže je neděle a tu si nebudeme přece kazit. Cestou vlakem do práce a zpět mám naštěstí času dost. Tím se omlouvám všem komu vadí opožděné uveřejnění výsledků 🙂 asi nikomu, neboť není důležití cíl, ale cesta jakou se k němu dostaneme a když je možnost proč někam nezajít.

Závěrem

Naší letošní sezonu jsme odstartovali naší Dětskou ligou. Účast byla pěkná jak našich členů tak ostatních. Všichni se v lese snažili a tak si zasloužili odměnu 🙂 Teď už se kolotoč závodů bude roztáčet a tak si jen můžu přát, aby byla hojná účast nejen na Dětské lize, ale i na oblastních závodech, letním a jarním soustředění. Tréninky už budou probíhat venku. Vyhodnocení GPS a mezičasy 1. DL naleznete v sekci tréninky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit