Sezona 2018 za námi

První celá sezona našeho oddílu byla ukončena posledním závodem “Zavěrkou” na letišti v Táboře.

Jelikož jsme klub nový byla první sezona hektická, ale i zajímavá . Plno věcí se povedlo, i když samozřejmě ne vždy vše šlo tak, jak jsme si představovali. Nejdůležitější, aby vše do budoucna klapalo, se povedlo nastavit.

Od vzniku jsme měli pěknou základnu dětí, které odešly z SK Kotnov. Nejvíc nás ze začátku asi trápil nedostatek map pro orientační běh. Množství i prostor map, které může náš klub využívat se v prvním roce povedl vlastní tvorbou výrazně rozšířit. Díky tomu můžeme trénovat v rozmanitých terénech. Povedlo se zvednou úroveň našich závodníků, kteří předvedli pěkné výsledky i na oblastních závodech.

V roce 2018 roce se pokračovalo v Dětské lize ve stejném formátu jako v roce 2017, kdy se ve třech případech běželo v úplně nových prostorech. Naše děti si tak mohly pravidelně zkoušet závody oblastní obtížnosti. Dětské ligy se účastnilo i mnoho dětí, které si orientační běh přišlo jen vyzkoušet, nicméně zavítali také závodníci z dalších oddílu orientačního běhu. V rámci Dětské ligy se povedlo připravit i další zábavné aktivity určené pro děti. Na každý závod byly zajitěny drobné ceny pro všechny dětské účastníky. Pro nejaktivnější pak hodnotné ceny využitelné i pro orientační běh. V rámci přípravy byl nastaven systém soustředění (jarní a letní) ve kterém budeme i nadále pokračovat.

Kromě uvedeného jsme uspořádali řadu dalších bezplatných závodů pro veřejnost, organizace, školy atd.

Do roku 2019 si tak můžeme přát, aby byl alespoň tak pestrý jako ten loňský.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit