Nákup materiálu s podporou Jihočeského kraje

I v letošním roce se nám podařilo dokoupit materiál pro orientační běh. Původně byl nákup realizován především pro jarní oblastní závody. Ty se však z důvodu zavedených opatření k zamezení šíření epidemie na jaře neuskutečnily. Jeden závod byl zrušen a mistrovství oblasti v nočním OB, byl přesunut na podzim.

Nakoupený materiál tak naplno využijeme až při dvou podzimních oblastních závodech a samozřejmě v letech příštích. Některé nakoupené věci však využijeme i při těch závodech menších.

A co jsme nakonec letos nakoupili:
Stan tunelový, 50x stojan s kleštěmi, 50x lampion velký a 50x Sportident držák na stojany.

Uvedený materiál jsme samozřejmě ochotni (dle možností) bezplatně zapůjčit k nekomerčnímu využití. Stačí nás kontaktovat.

Uvedený materiál v hodnotě přes 40 000 Kč byl nakoupen s podporou Jihočeského kraje, který uhradil 25 000 Kč. Je pěkné vidět když náš kraj vynakládá peníze účelově, efektivně a transparentně pro kluby, které jsou především zaměřené na mládež jak v pořádání závodů tak jejich přípravě. Sport se tak pro děti stává levnější a dostupnější s možností bezplatného zapůjčení drahého sportovního vybavení. Nemusí tak vznikat charity, které sociálně slabým dětem sport zaplatí.

Děkujeme Jihočeskému kraji.

Jak letos Jihočeský kraj sport podpořil si můžete stáhnout na odkazu zde.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit