Letos nám to běhá pěkně

Po několika závodech spíše tréninkových, kde jsem si nevedli špatně, proběhl první oblastní závod u Chotěboře. Vedli jsme si opravdu dobře. Zita v kategorii D16 vyhrála. Eliška v D18 a Nela v D10 skončily na druhých místech a Denisa v kategorii D12 vyběhla svojí první bednu. Zatím jen bronzové místo. Uvidíme jak si povedeme dál.

Na startu

Bohužel nastal obrat. Zatímco se do teď moc nezávodilo, snaží se všichni konec školního roku dohnat a závody jsou tak každý víkend. Navíc se míchají republikové a oblastní závody ve stejných termínech. Termínovka tak vznikala spíš lavinově a ne tak každému sedne do kalendáře. To vše asi ke kvalitní konkurenci a objektivnímu zhodnocení výkonosti především u mládeže moc nepovede, navíc v situaci kdy se loni v žebříčcích nepostupovalo standardně a vůbec se nesestupovalo jsou licence hodně mimo mísu a tak závodníci stejné úrovně se ani nepotkají.

V lese

No jenže se nedá nic dělat, dotace běží a nikdo o ně nechce přijít.

O víkendu tak proběhli první B závody Čechy východ u Pardubic. Tratě pěkně postavené dost prověřili. Konkurence byla také slušná, závod běželo i dost A závodníků. Pěkně zaběhly po oba dva dny Zita a Eliška. Občas byly i velké chyby, ale celkově povedený víkend. Zita je tak po dvou závodech žebříčku B na druhém místě v D16. Eliška v D18 průběžně na třetím místě.

Uvidíme jak si povedeme dále.

V cíli

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit