Medaile z mistrovství ČR i oblasti

Po úvodním oblastním závodě u Pardubic a čtyřdenním jarním soustředění u Nového Boru, proběhl další OB víkend. Víkend to byl úspěšný, i když počasí bylo spíše zimní.

Kromě oblastního mistrovství ve sprintu a krátké trati u Chotěboře proběhlo i letošní první mistrovství ČR v nočním OB nedaleko Říčan u Prahy a odstartoval žebříček A.

Noční závod výborně zaběhla Zita. V dorostenecké kategorii D18 brala nakonec bronz. Je to vůbec poprvé kdy závodník z Tábora v hlavních kategoriích MČR získal medaili. Bylo to i po delší době medaile i pro naší oblast.

Mistrovství pěkně zaběhla i Eliška, která doběhla 24. V neděli pak odstartoval žebříček A. Na start nastoupili opět Zita s Eliškou. Tentokrát to na bednu nebylo, přesto děvčata předvedli výborné výsledky. Zita doběhla 16 a Eliška brala 31 místo.

V sobotu jsme také zavítali na oblastní mistrovství Vysočiny ve sprintu, které se běželo dopoledne. Na mistrovství jsem předvedli pěkné výkony, i když řada nadějných chyběla. Medaile si nakonec odvezly:

D10 Nela – 1. místo
D10N Anna – 3. místo
D14 Aneta – 3. místo

Odpoledne pak proběhl oblastní žebříček na krátké trati již v lese, kam bezesporu náš spor především patří. Odpoledne na nás zbyly však jen dvě brambory.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit