Závěr oblasti, znovu mistrovství v nočním OB.

Poslední oblastní závod byl zároveň i mistrovstvím oblasti v nočním OB.

Mistrovství oblasti Vysočina se běželo dohromady s mistrovstvím Jihočeské oblasti. Letos byla účast na nočáku vyšší než loni a tak se konkurence zvýšila. Noční závod pořádal náš oddíl v lese u Smyslova. Šlo z velké části o novou mapu a tak, každý kdo chtěl z našeho oddílu nočák běžet mohl. Sice to způsobilo komplikace a mírný chaos na startu i při vyčítání. V lese však vše sedělo a to bylo hlavní.

Oblastní závod podpořil i Jihočeský kraj a tak byly zajímavé ceny. Kromě třech nejlepších v mistrovských kategoriích (zvlášť pro mistrovství Vysočiny i Jihočeské oblasti) a nejlepších veteránů a veteránek si balíček cen a poukaz do obchodu se sportovními potřebami odnesli i všichni žáci a žákyně, které počkali do vyhlášení výsledků. Nejlepší v mistrovství Vysočiny jistě potěšili pěkné medaile dodané krajským svazem.

Pro náš oddíl je potěšující, že jsme se ve výsledcích neztratili. Potěšující je i vysoká účast žactva, i když mladší šli ještě s doprovodem rodičů.

Nakonec medaile od nás získali:
D12 – 2. Nela L., 3. Jolana D.
H12 – 3. Štěpán K.
D14 – 1. Aneta L., 2. Denisa Č.
H14 – 2. Antonín W.
D16 – 3. Nora P.
H16 – 2. Jan W.
D20 – 1. Zita P.

Zita vyhrála hlavní kategorii žen D21, kdy byla ze všech žen nejrychlejší. Jelikož se však v oblasti vyhlašují zvlášť juniorky a ženy, byla Zita vyhlášena jako vítězka juniorek. Věkem však Zita patři ještě k dorostenkám, a že ji nočák jde ukázala na jarním mistrovství ČR v NOB, kdy v dorostenkách (D18) získala bronzovou medaili.

Teď už nás čekají jen tři Dětské ligy (další již v sobotu) a zimní příprava v tělocvičně. Uvidíme jak se povedeme v roce dalším, již šestém.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit