Každou část kraloval někdo jiný

Liščí troják – klubový přebor ve sprintu, na krátké a klasické trati proběhl ve středu v kempu Knížecí rybník u Tábora. Různorodost okruhů způsobila, že každou část vyhrál někdo jiný

Sprint proběhl v areálu kempu. Šlo o rychlý a jednoduchý závod, i když dvě poslední kontroly v lese mohli po velmi rychlém tempu kempem způsobit menší ztrátu.

Krátká trať proběhla stejně jako klasika již v lese. Krátká trať však vedla v lese východně od kempu na rozdíl od klasiky, která vedla v západním lese. Les byl rychlý převážně čistý. Určitě vydělal ten kdo běžel postupy přímo lesem. Tempo bylo vysoké a někteří závodníci druhou část takříkajíc prolétli.

Klasická část se přesunulo do lesa západně od kempu na nově vytvořenou mapu pro tento závod. Změna lesa byla výrazná. Místy šlo o rychlé les střídající se z hůře průběžným lesem s nižší viditelností bohatou na porostové detaily. Zde bylo třeba detailněji číst mapu a přizpůsobit tempo obtížnosti. V této části se nám pořadí hodně promíchalo. Do popředí se tak posunuli především ti zkušení.

Kdo byl nejlepší se můžete podívat níže, celkové výsledky jsou na RG2 sprint, krátká, klasika. Nejlepší ve svých věkových kategoriích pak získali medaile. Medailové pozice jsou zvýrazněny tučně. Absolutním vítězem se stal nakonec Martin W. a získal tak pohár. Jelikož šlo o klubový přebor byly i velmi zajímavé odměny pro všechny účastníky do 16 let a absolutního vítěze.

Klasika – medaile do ročníku narození 2006
1. Martin W.
2. Jan W.
3. Antonín W.
5. Nora P.

Krátká – medaile do ročníku narození 2009
1. Nora P.
2. Martin W.
3. Martin K.
5. Denisa Č.
10. Štěpán K
.
11. Aneta L

Sprint – medaile do ročníku narození 2012

Sprint
1. Jan W.
2. Martin W.
3. Nora P.
13. EliškaD.
14. HugoK.
16. Filip Č.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit