Štafety

Letošní losované štafety, které se uskutečnili v pondělí 17. října byly velice zajímavé. Pořadí na prvních místech se měnilo a tak bylo o co bojovat až do posledního úseku.

V losovaných štafetách běží vždy jeden silnější závodník a jeden slabší a to tak, že ty nejlepší běželi s těmi papírově nejslabšími (většinou nejmladšími).

V losovaných štafetách tak nakonec vyhrála dvojce Eliška D., Zita. Eliška sice byla po prvním úseku až na třetím místě, ale Zita se v druhém úseku dostala do vedení, které už si děvčata udržela až do konce. Na druhém místě pak doběhli Štěpán a Toník a na třetím místě se umístily Jolanka s Elen. Jolanka dokonce první úsek předávala na prvním místě. Ještě do čtvrtého úseku šli děvčata s několika sekundovým náskokem na druhém místě, ale na posledním úseku výborným výkonem nakonec utekl Toník. Za zmínku pak stojí i výborný výkon Aničky na svém třetím úseku, který zaběhla s přehledem nejrychleji a byla i nejrychlejší ze všech krátkých úseků, které běžely i dospělé dvojce.

Ze všech štafet, ale byl nakonec nejrychlejší David s Martinem W. Dospělí běželi vždy krátký a dlouhý úsek dohromady, ale do výsledků losovaných štafet o medaile se nepočítali.

Za finanční podporu děkujeme Jihočeskému kraji.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Ubytování na OB mapě

Stříbrné Hutě

Závody

Podpořili nás

Kontakty

Mail: ob@okstrelka.cz
Mob.: 777 603 927

Přihlásit